Hverdag

Enjoy your weekendWeekends are a bit like rainbows, they look good from a distance but disappear when you get up close to them. 

God helg alle sammen!

- Vilde

Think Happy, Be Happy!

Heiaa!

Årets vaskedag er i gang for fullt, neida. I dag er det som dere sikkert vet, OD-dag, og jeg er hjemme å vasker huset. Har holdt på siden klokka 10 i morges fram til nå, med skype-pauser innimellom. Skal ta en dusj etterpå, også blir det middag med familien. Hva skal dere gjøre på OD-dagen?

- Vilde

But on a Wednesday in a cafe, I watched it begin again

God kveld alle sammen!

Da var vi kommet til onsdag, den beste skoledagen i uka. Grunnen er vel fordi vi har PFO hele dagen, og sluttet til og med kvart over 1. (PFO er prosjekt til fordypning) Vi har kun holdt på med forberedelser til ungdomsbedrift og Kenyatur! 

Akkurat nå har jeg en slags følelse av fredag og helg, men det er det derimot ikke. I morgen er det OD-dag, og jeg skal bare være hjemme og rydde. Så blir det også litt leksegjøring, og redigering av den siste videoen. Og så skal jeg ut og spise med familien i morgen, fordi mine foreldre har 9års bryllupsdag! Så til poenget i innlegget! Bildet over skal forestille en cafe, som da har en sammenheng med overskriften. Ble ganske inspirert fra sangen Begin Again som dere kan høre nedenfor. 

Taylor Swift - Begin Again


- Vilde

Every Teardrop Is a Waterfall

Heia!

Nå er det endelig lørdag igjen, og jeg har tatt meg tid til en liten fotografering selv om jeg er syk. Trenger litt nye bilder til bloggen generelt, og til nye bildeserier. Som alle vet har det kommet snø til trøndelag, og jeg er en av de som er veldig glad for det. Kjipt at vinetren kom så tidlig, da kommer julestemninga fortere, og drar før jula faktisk kommer. Her er en sang som minner meg om vinter og snøfall, mest fordi jeg hørte mye på den i jula i fjor. Blir virkelig aldri lei av coldplay, digger dem. 

Every Teardrop Is a Waterfall - Coldplay


Hva synes dere om sangen?

- Vilde

Wake me up on mondayEndelig er den etterlengtede helgen her! Har jo selvsagt klart å få den stygge forkjølelsen, så blir nok liggende på sofaen med hosting og halspastiller framover. Ønsk meg god bedring og "wake me up on monday".

- Peace out, Vilde

Pretty Little Liars


God kveld alle sammen!

Tenkte å ikke nevne dette, men må gjøre som alle andre, snøen har kommet. Så derfor tilbringer jeg denne kvelden inne i varmen, med en nye episode Pretty little liars. For dere som ikke vet hva PLL er, så er det en tv-serie. Anbefales. Her er noen bilder fra kvelden.

 

Følger dere med på PLL ?

- Vilde 

Min dag i bilder


Heihei!

Denne skoledagen har for det meste gått til filming og fotografering. Vi i Kenyagruppa(altså klassen min) hadde stand for international uke. Vi delte ut fruktsalat, juice og hadde en konkuranse. Jeg tok også en del bilder til bloggen, og filmet en del til en videoblogg som kommer om ca. en uke. Har så mange planer! Dette er vår stand.Rikke deltar i konkuranse om å vinne en Ipad!Etter skolen dro jeg og mange fra både den ny og gammel-klassen min til Isbaren. På dette bildet er Pål, Erik og Hege. Dette er Vangen!Vangen og Sofie!

Nå skal jeg straks på kino og se Paranormal activity 4 med noen venner, ha en fin onsdag alle sammen!

Hva har dere gjort i dag?

- Vilde 

Lazy monday


Heihei !

Vanligvis misliker jeg mandager, men denne har gått ganske så greit. Startet med en treig skoledag, og endte med soving på sofaen. Utrolig utslitt etter helga, selv om jeg ikke gjorde så mye. Er nok disse 6 timers skoledagene som virker inn på meg. Helga mi gikk til avslapping, tur til frisøren, og filmkveld med venner. Her er ett par bilder tatt i helga!


Hvordan har deres mandag vært?

-Vilde

hits